Poverud Poter

Poverud Poter er en belønningsbasert hundeskole som bruker tenke selv og lokking som hovedmetoder. Vi har et stort fokus på ro, kontakt og samarbeid. Vi har fokus på å tilrettelegge for hver enkelt ekvipasje.

Vi har kún 5 ekvipasjer per instruktør, med tett oppfølging.

Vi holder til på Poverud gård ved Dikemark i Asker. Her har vi store uteområder, jorder, skog og vann. Inngjerdet uteområde.

Til kurs virksomhet bruker vi blant annet ridebanen og jordene rundt. Vi har også et innendørs lokale på Dikemark til kursvirksomhet.

Poverud Poter tilbyr tjenester som hundepass, hundebarnehage, hundelufting, kurs og andre aktiviteter. Hundepass-tjenestene foregår i vårt eget hjem og er ingen kennel. Vi driver belønningsbasert, og tilrettelegger for hver enkel kunde og hvert individ.


Katrine Poverud

Mitt navn er Katrine Poverud, jeg er daglig leder i Poverud Poter, som tilbyr hundepass, hundelufting og hundebarnehage, kurs og aktiviteter.

Jeg er oppvokst på Poverud gård, som ligger ved Dikemark. Jeg bor i leilighet sammen med samboer og mine to hunder Cala (4år) og Mamba (9 uker) (Belgisk fårehund, groenendael) rett ved gården. Derfor tilbringer jeg fortsatt mye tid på gården med hundene, da det er tilrettelagt for godt hundehold.

Mine interesser har alltid vært dyr, hovedsakelig hund og hest. Hund har jeg hatt hele livet og hest fikk jeg som 12 åring.

Har siden januar 2021 jobbet med hund i samarbeid med annet firma.

Jeg er utdannet «hundetrener,» «adferdskonsulent» og «instruktør» gjennom Lundqvist hundeskole.

Dyrenes behov kommer alltid først hos meg, og jeg vil beskrive meg selv som omsorgsfull og pliktoppfyllende!


Mira Boger

Jeg heter Mira Boger og er oppvokst på Hvalstad. Her har vi i familien hatt flere dyr, slik som katter, høner, kaniner, hamster og hund og jeg har gjennom oppveksten fått en stor lidenskap for dyr. 

Nå har jeg min egen hund som heter Monsen. Han er en Kleinspitz på snart 4 år.

Tidligere har jeg studert pedagogiske fag og har bygget opp en interesse for hvordan å motivere og inspirere folk til å ha det gøy med å lære. Dette sammen med min lidenskap for dyr har gjort at jeg begynte å studere hundeinstruktør.

Jeg er utdannet «hundetrener,» «adferdskonsulent» og «instruktør» gjennom Lundqvist hundeskole.

Jeg ønsker å kontinuerlig fylle på med kunnskap rundt hund og faget og det å formidle kunnskapen videre.