Poverud Poter

Poverud Poter er en belønningsbasert hundeskole som bruker tenke selv og lokking som hovedmetoder. Vi har et stort fokus på ro, kontakt og samarbeid. Vi tilrettelegger individuelt for hver enkelt ekvipasje.

Vi har kún 5 ekvipasjer per instruktør, med tett individuell oppfølging og er alltid 2 instruktører per kurs.

Til kurs virksomheten bruker vi blant annet ridebanen og jordene på gården. I tillegg har vi et innendørs lokale på Dikemark til kursvirksomhet.

Poverud Poter tilbyr også tjenester som hundepass, hundelufting og andre aktiviteter.

Hundepass-tjenestene foregår i vårt eget hjem og er ingen kennel. Vi tilrettelegger for hver enkel kunde og hvert enkelt individ.

Vi holder til på Poverud gård ved Dikemark i Asker. Her har vi store uteområder. Vi har jorder, skog og vann rundt oss. Med inngjerdet uteområde for at hundene skal kunne leke løse sammen når de er på dag- og døgnpass.


Katrine Poverud

Mitt navn er Katrine Poverud, jeg er daglig leder i Poverud Poter, som tilbyr hundepass, hundelufting og hundebarnehage, kurs og aktiviteter.

Jeg er oppvokst på Poverud gård, som ligger ved Dikemark. Jeg bor i leilighet sammen med samboer og mine to hunder Cala (5år) og Mamba (1år) (Belgisk fårehund, groenendael) rett ved gården. Derfor tilbringer jeg fortsatt mye tid på gården med hundene, da det er tilrettelagt for godt hundehold.

Mine interesser har alltid vært dyr, hovedsakelig hund og hest. Hund har jeg hatt hele livet og hest fikk jeg som 12 åring.

Har siden januar 2021 jobbet med hund i samarbeid med annet firma.

Jeg er utdannet «hundetrener,» «adferdskonsulent» og «instruktør» gjennom Lundqvist hundeskole.

Dyrenes behov kommer alltid først hos meg, og jeg vil beskrive meg selv som omsorgsfull og pliktoppfyllende!

Kontaktinformasjon:
E-post: katrine@poverudpoter.no
Tlf: 40 48 24 24


Mira Boger

Jeg heter Mira Boger og er oppvokst på Hvalstad. Her har vi i familien hatt flere dyr, slik som katter, høner, kaniner, hamster og hund og jeg har gjennom oppveksten fått en stor lidenskap for dyr. 

Nå har jeg min egen hund som heter Monsen. Han er en Kleinspitz på 4,5 år.

Tidligere har jeg studert pedagogiske fag og har bygget opp en interesse for hvordan å motivere og inspirere folk til å ha det gøy med å lære. Dette sammen med min lidenskap for dyr har gjort at jeg begynte å studere hundeinstruktør.

Jeg er utdannet «hundetrener,» «adferdskonsulent» og «instruktør» gjennom Lundqvist hundeskole.

Jeg ønsker å kontinuerlig fylle på med kunnskap rundt hund, faget og det å formidle kunnskapen videre. 

Kontaktinformasjon:
E-post: mira@poverudpoter.no
Tlf: 45 39 77 29