Poverud Poter

Vi holder til på Poverud gård ved Dikemark i Asker. Her har vi store uteområder, jorder, skog og vann. Inngjerdet uteområde. Til kurs virksomhet bruker vi blant annet ridebanen og jordene rundt.

Poverud Poter tilbyr tjenester som hundepass, hundebarnehage, hundelufting, kurs og andre aktiviteter. Hundepass-tjenestene foregår i vårt eget hjem og er ingen kennel. Vi driver belønningsbasert, og tilrettelegger for hver enkel kunde og hvert individ.


Katrine Poverud

Katrine Poverud og Cala

Mitt navn er Katrine Poverud, jeg er daglig leder i Poverud Poter, som tilbyr hundepass, hundelufting og hundebarnehage, kurs og aktiviteter.

Jeg er oppvokst på Poverud gård, som ligger ved Dikemark. Jeg bor i leilighet sammen med samboer og hunden Cala (Belgisk fårehund, groenendael) rett ved gården. Derfor tilbringer jeg fortsatt mye tid på gården med hundene, da det er tilrettelagt for godt hundehold.

Mine interesser har alltid vært dyr, hovedsakelig hund og hest. Hund har jeg hatt hele livet og hest fikk jeg som 12 åring.

Har siden januar 2021 jobbet med hund i samarbeid med annet firma.

Er godt i gang med instruktørutdannelsen ved Lundqvist hundeskole, der jeg uteksamineres våren 2023, og allerede er ferdig med modulene “hundetrener” og “atferdskonsulent”. Jeg jobber som instruktør og samarbeider med Hundehjelpen.

Dyrenes behov kommer alltid først hos meg, og jeg vil beskrive meg selv som omsorgsfull og pliktoppfyllende!


Mira Boger

Jeg heter Mira Boger og er oppvokst på Hvalstad. Her har vi i familien hatt flere dyr, slik som katter, høner, kaniner, hamster og hund og jeg har gjennom oppveksten fått en stor lidenskap for dyr. 

Nå har jeg min egen hund som heter Monsen. Han er en Kleinspitz på snart 4 år.

Tidligere har jeg studert pedagogiske fag og har bygget opp en interesse for hvordan å motivere og inspirere folk til å ha det gøy med å lære. Dette sammen med min lidenskap for dyr har gjort at jeg begynte å studere hundeinstruktør.

Jeg ønsker å kontinuerlig fylle på med kunnskap rundt hund og faget og det å formidle kunnskapen videre.