Hvordan omtaler våre kunder oss?

Siden vår Bailey var en liten valp har han vært hyppig hos Katrine. Hver gang vi ankommer hopper han ut av bilen og løper henne i møte, som sier mer enn tusen ord. Ikke rart når Katrine har så mye engasjement for og erfaring med hund, og holder til i et område som byr på så masse gøy; friarealer, turmuligheter, bading, lek og moro. For Bailey er det sommerleir og vi får tilsendt bilder og hyppige oppdateringer på aktiviteter og trivsel. Det betyr uendelig mye for oss å ha en hundepasser vi kan stole 100% på. Vi gir Katrine våre sterkeste anbefalinger.

Karine Dybvik

Vi har brukt Poverud Poter mye til både hundebarnehage og døgnpass når vi er på ferie. Katrine er kjempe dyktig og vi føler oss alltid veldig trygge å la hunden vår Millie være hos henne. Det beste er kanskje at hunden aldri er mye alene og lever fritt med henne og hennes familie som om det var hennes egen hund. Anbefales virkelig!

Sabrina Palermo

Bravo stortrives hos Katrine og  Poverud Poter! 

Det gjør min hverdag lettere å vite at Bravo har hatt en god dag med deilig tur og stimulans.

Linn Stokke 

Jeg anbefaler Poverud Poter og Katrine Poverud på det varmeste! Hun har passet Mira siden hun var valp, og vi er glad for at Mira behandles som om hun er familie. Katrine er kjempeflink med hunder, og det er ren luksus at Mira passes av en person som har utdannelse med trening av hunder. Mira er i de beste hender hos Poverud Poter, da de jobber belønningsorientert, har få hunder av gangen, Mira får gå løs ute og i huset (ingen kennel med bur), og de er knallflinke på trening av hund!       

Mariann Crantz

Katrine er en flott hundetrener som har hjulpet med og hunden min så mye – kan virkelig anbefale Poverud poter til de med problemer men også generelt alle med hund – alle kan lære noe! Og Poverud poter er et inkluderende sted for ALLE🙌🐾

Hanne Brenne

Takk for noen kjempe fine kursdager. For meg har de dagene jeg fikk være med og den tilsendte teorien i etterkant vært uvurderlig for å få bedre kommunikasjon og samarbeid med Toast. 

Det at dere har ett stort lokale og begrenset antal deltakere på valpekurs var ett stort pluss. Det gjorde at i starten fikk man mulighet til å gi valpen ro og fokus når alt skal hilses og snuses på.

Ferdighetene man lærer og trener med valpen er godt forklart og eskalerende i vanskelighetsgrad – men samtidig bygger de på hverandre og ga tidlig ett kjempe sprang i læring.

Dere er begge hyggelig og imøtekommende og gir tydelig inntrykk at dere er erfarne og dyktige i faget.

Jeg er kort sagt kjempe fornøyd og kommer til å både anbefale dere videre til andre og se på nye kurs med Toast mot høsten.

Toast og Cato

Vi var på valpekurs og følte vi fikk utrolig god oppfølging. I tillegg til veldig personlig tilstedeværelse og tilbakemelding på kurset fikk vi litt «hjemmelekse» tilsendt på e-post. Dette gjorde at om vi ikke fikk fulgt opp på grunn av sykdom hadde vi materialet til å jobbe med det siden.

Både Katrine og Mira var også veldig trivelige jenter. 5 stjerner!

Vilde

Har deltatt på kurset hverdags ferdigheter. Et lærerikt kurs for både hunden min og meg.

Instruktører som tar seg tid til å forklare og svare på spørsmål ved nye øvelser. Anbefales.

Kathrine

Katrine vet hva hun driver med 👍🏼 Et flott sted for hunden å være. Og treningsgruppene er god sosialisering og trening for både hund og eier!

Amalie