Ønsker du privattime?
Send en mail til post@poverudpoter.no for bestilling av privattime. 

I mailen må du inkludere følgende informasjon:

  • Hvilken løsning ønsker du? (feks standard privattime)
  • Navn på hunden
  • Rase
  • Alder på hunden
  • Hva ønsker du å få ut av privattimen?
  • Eventuelle utfordringer

NB: Når du sender mail, er det bare en forespørsel. Vi sier ja eller nei til om vi kan ta på oss oppdraget, etter å ha lest informasjonen du sender inn. Dersom vi avtaler at tjenesten skal gjennomføres, sender vi også info om betaling. Betaling må gjennomføres før tjenesten starter. Når tjenesten betales, godkjenner du vilkår og betingelser. Se fanen «vilkår og betingelser». 

Standard privattime

Standard privattime er for deg som enten har hatt en konsultasjon eller har tatt kurs hos oss tidligere. Privattimen kan brukes til det du ønsker. Privattime varer i 60 minutter.

660,-

Pakke 1

Pakken inneholder tre standard privattimer. Du sparer 10% ved å gå for denne pakken.

1749,-

Kjøring

På alle privattimer som er innenfor 10 km hvor den aktuelle instruktøren befinner seg, er prisen den samme, uavhengig av hvor vi møtes for privattimen. Dersom privattimen krever at instruktør drar mer enn 10 km, blir det lagt til et kjøretillegg for hver ekstra km. 

8,- pr km over 10 km

Konsultasjon

Konsultasjon er for deg som ikke har tatt kurs hos oss før, men som ønsker å benytte deg av privattimer. Konsultasjon varer i ca. 90 minutter. Etter en konsultasjon, kan du bygge på med så mange privattimer du ønsker. På konsultasjonen snakker vi grundig om hunden, hundens hverdag og atferdshistorikk. I etterkant av konsultasjonen får dere tilsendt en rapport med sammendrag og anbefaling om videre trening. 

1549,-

Pakke 2

Pakken inneholder konsultasjon etterfulgt av tre standard privattimer. Du sparer 15% ved å gå for denne pakken.

2999,-

Pakke 3

Pakken inneholder konsultasjon etterfulgt av fem standard privattimer. Du sparer 20% ved å gå for denne pakken.

3999,-